مشاوره حقوقی رایگان - ضرر وارد شده به خودرو و افت آن و خواب ان

اگر در تصادفی مقصر حادثه فرار کرده و بنده وسیله نقلیه خودم را از دست داده و خسارات زیاد دیده باشد آیا از طریق صندوق میتوان اقدام نمود و راه آن چگونه می‌باشد با توجه به فرار کردن طرف از صحنه حادثه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به مدارک شکایت واگر طرف فراری پیدانشود یا بیمه نداشته از صندوق بابت خسارات بدنی می توان نه بابت خسارت وسیله

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام صندوق تنها خسارات بدنی را پرداخت مینماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صندوق ققط خسارات جانی را متقبل می‌شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر خسارت وسیله نقلیه را نمی توان از صندوق وصول نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه خود را می توانید از صندوق مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

افت قیمت خودرو به همه ماشبن ها تعلق ندارد مدل بالا با شرایط باید باشد