مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه فارغ التحصیلی

با سلام. اینجانب دانشجوی کارشناسی ارشد هستم. در 28 اردیبهشت 98 دفاع کردم و نمره قطعی گرفتم و هیچ گونه تعهد کتبی یا شفاهی برای ارائه مقاله به استاد راهنما که رییس دانشگاه هم میباشند ارائه نکردم. حتی برگه عدم ارائه مقاله رو به اموزش دانشگاه دادم و مورد تایید بود و نمره ثبت شد. نمره من 17.5 در سایت دانشگاه ثبت شد. کارهای فارغ التحصیلی انجام شد ولی استاد من برگه من رو برای فارغ التحصیلی امضا نکرده و اجبار برای ارائه مقاله دارد. من تا پایان شهریور معافیت تحصیلی داشتم که تموم شده و غیبت خوردم. ایشون هنوز روی حرف خودشون هستند و برگه رو امضا نمیکنند.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . از طریق حراست دانشگاه و در صورت حل نشدن به قسمت شکایات فرمانداری مراجعه کنید