مشاوره حقوقی رایگان - سوال مهم در مورد جلب اعسار

با سلام و خسته نباشید چون زمان کمی برای روز دادگاه دارم خواهش میکنم جوابم رو زودتر عنایت فرمائید ممنون میشم.
سال گذشته همسرم رو طلاق دادم مهریه ش 500 سکه بود درخواست اعسار دادم شد 10 سکه و هر 4 ماه یک سکه اما این رو هم نتونستم بدم چون خبرنگارم و حقوقم خیلی کمه درخواست تعدیل اقساط مهریه رو 4 ماه پیش دادم که برای همین برج هفت وقت رسیدگی داده شده است. سوالم اینه با توجه به اینکه همسر سابقم عقب افتادن اعسار رو اجرا نرفته و سی ام این ماه وقت دادگاهمه آیا امکان داره در روز دادگاه یعنی 30 مهرماه، اون خانم که برای دادگاه تعدیل اقساط مهریه من خواستنش، از رئیس دادگاه بخواد منو همون لحظه جلب کنن؟ بخاطر نتونستن در ندادن 10 سکه پیش پرداخت و هر 4 ماه یک سکه؟ امکانش هست؟ یعنی در روز دادگاه جلب بشم؟ ممنون میشم برام خیلی مهمه بدونم
سوال دوم اگه دو شاهد از 4 شاهد نباشن می تونم بجاشون دو نفر دیگه معرفی کنم همون جلسه و بیان؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اصولا در اینمورد قاضی دادگاه اجازه نمی دهد تا حرف های شما استماع نشده شما را جلب کنند و در جواب سوال دوم همون دو شاهد برای اعسار کافی است