مشاوره حقوقی رایگان - مجتبی

با سلام، بنده قرارداد ساخت واحدی را داشته ام که برادرم بجای بنده امضاء نموده است و سازنده بر خلاف وعده هر بار ساخت و تاریخ تحویل واحد را به تعویق انداخت و تمامی قرارداد ها را برادرم امضاء نموده پیمانکار بعد از چند سال بدقولی و از ایشان بعد از چند سال از برادر اینجانب تعهد گرفته که پیمانکار هیچگونه قصوری در عدم تحویل به موقع واحد ندارد.
1- برادر اینجانب چون وکالتی از بنده نداشته و تعهد فوق الذکر را امضاء نموده آیا می توانم بنده از پیمانکار شکایت کنم آیا از بابت امضاء مشکلی برای برادر بوجود نخواهد آمد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شکایت کیفری کنید علیه هر دو نفر یا دادخواست الزام به انجام مفاد قراردادی بدین علیه سازنده