مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و برخورد موتورسیکلت با پشت ماشین من

باسلام. درحال ایست در ترافیک اتوبان همت در مسیر غرب به شرق تهران بودم که یک موتورسیکلت که دارای یک سرنشین در ترک راننده بود از ناحیه پشت با ماشین بنده برخورد نموده که منجر به ایراد جراحت به راکب و سرنشین موتورسوار و خسارات شدید به ماشین شده است. کروکی و گزارشات افسر راهنمایی رانندگی حاکی از مقصر بودن موتورسیکلت میباشد و این تقصیر را راننده موتور پذیرفته است. اکنون بیست روز است که ماشین من و موتورسیکلت در پارکینگ راهنمایی رانندگی پارک می باشد. سوال:
حقوق بنده در این تصادف چیست ؟ اعم از حق پارکینگ " خسارت بدنه " حق ایاب ذهاب، افت قیمت ،
گواهی بیمه موتورسیکلت و گواهی پزشک قانونی سرنشین ضمیمه پرونده می باشد. ضمنا سرنشین بطورسرپایی مداوا شده است.
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری نزد وکیل بروید