مشاوره حقوقی رایگان - رابطه داخل ماشين

من و دوست دخترمو پلیس پشت ماشین گرفت، بعد مارو بردن کلانتری، کلی حرف زدیم از دوست دخترم تعهد حجاب و از من یه برگه حاوی جرم... و .. گرفت. ولی گفت ثبتش نمیکنم، ماشینم گذاشت ببره، شماره هامونم از گوشیا همدیگه پاک کرد گفت در ارتباط نباشید پیگیری میکنم، گفت ده روز دیگ بیاید اگ دیدم زنگ و اینا بهم نزدید برگه هارو پاره میکنم.
میخوام بدونم ممکنه ده روز دیگ بریم نگهمون دارن؟
حتی اگ ثبت نکنه اگ اداره دولتی استعلام بگیره مشخص میشه براشون؟

پاسخ ها :

سيد حسن  حسيني

جناب آقای سيد حسن حسيني :

با سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیز در قانون آیین دادرسی کیفری داریم که اگر بار اول باشد می‌توانند از متهمین تعهد بگیرند که تکرار نشود اگر ثبت نشد فقط از شما تعهد گرفتن که مجددا مرتکب بزه مربوطه نشوید اما اگر تکرار شود تشکیل پرونده و معرفی شما به دادسرا