مشاوره حقوقی رایگان - دریافت تعهد نامه محضری برای بدهی

با سلام
بنده حدود دو سال قبل خورد خورد حدود 2 کیلو طلا به برادرم دادم تا باهاش کار کند و سود ماهانه به من پرداخت می‌کردند و هیچ قراردادی با هم امضا نکردیم الان اگر من بخواهم به تاریخ روز از ایشون تعهد نامه محضری بگیرم و خانمش مهر بخواهد آیا تعهد نامه من برای دادگاه قابل قبول هست و فرار از دین یا قرارداد صوری بین من و برادرم به حساب نمی‌آید ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر
متنی تخصصی تنظیم گردد و

اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
تعهدنامه شما ارتباطی ندارد. اگر طلاها موجود هستند به شما مسترد کنند یا قرارداد مربوطه منعقد شود. اگر هم تبدیل به پول شدند، به شما منتقل شود
توصیه میکنم با وکیل مشورت کنید. سوال شما کمی مبهم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما می توانید قراردادی بین خود تنظیم کنید و اعلام کنید که طلا متعلق به شما است و برادرتان صرفا بعد از فروش سود حاصل را بین شما تقسیم می کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید قرارداد بین خود و برادرتان تنظیم کنید که مشخص شود این طلاها متعلق به شماست و برادرتان با آن کار میکند و سود تقسیم میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای تحقق جرم فرار از دین شرایط خاصی لازم است

شما باید اقرارنامه دقیق تنطیم و سپس دادخواست مناسب اقامه نمایید و ...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر برای دادگاه محرز شود اعتبار دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این مسئله بار اثباتی. ارد که باید ابعاد موضوع رسیدگی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد