مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه محضری از شوهر بابت خرید خانه

سلام همسرم از من تعهد نامه محضری میخواد که خانه ای در تهران برای ایشان بخرم ایا ضمانت اجرایی دارد؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر ضمانت اجرایی ندارد وشما میتوانید انجام ندهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله اگر در قالب شرط فعل باشدمی تواند الزام شما را به ایفای تعهد از طریق دادگاه بخواهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگر در قالب شرط فعل باشد می تواند الزام شما را به ایفای تعهد از طریق دادگاه بخواهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله اگر در قالب شرط فعل باشدمی تواند الزام شما را به ایفای تعهد از طریق دادگاه بخواهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما ضمانت اجرا خواهد داشت اگر قصد خرید ندارید مطلقا چنین تعهدی را ندهید زیرا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

بله اگر در قالب شرط فعل باشدمی تواند الزام شما را به ایفای تعهد از طریق دادگاه بخواهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در قالب شرط فعل باشدمی تواند الزام شما را به ایفای تعهد از طریق دادگاه بخواهد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر ضمانت اجرایی ندارد وشما میتوانید انجام ندهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام تعهد میتواند به گونه ای تنظیم شود که متضمن ضمانت اجراهای محکمی باشد...البته نداشتن یا داشتن ضمانت اجرا در اصل قانونی لزوم وفای به تعهدات تاثیری ندارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در قالب شرط قعل باشد می تواند الزام شما را به ایفای تعهد بخواهد

یک وکیل :

سلام علیکم؛بارعایت احترام گاهی اوقات والبته بی‌تعارف دراکثرموارد،گوئی مردم (گسانی که وکیل یا به امورقضائی مشغول نیستند)توقع دارند درقالب پیامک پاسخی حقوقی وسرنوشت ساز را دریافت نمایند وجای بسی تامل دارد که چگونه خودرامجاب وقانع به اینگونه رفتارمیکنند؟وتنهاپاسخ این است که((موضوع مطروحه آنقدربرایشان بی‌اهمیت وعادی است که حاضرنیستندحتی برای دریافت پاسخی صحیح وقاطع به دفاتر وکلاءمراجعه وازترس پرداخت حق‌المشاوره برای یک موضوع بی‌اهمیت است که به دفاتروکلاءمراجعه نمیکنند.ولاغیر))
مشاوره تلفنی را می‌شود دربرخی مواردوموضوعات کافی وقابل قبول دانست آنهم بعضاً.امامشاوره پیامکی یعنی بحث در موضوعی بی‌ارزش وسهل وجای تعجب است که همکاران بنده به هرپیامکی پاسخ میدهند؟
این است همان دلیل شکست افرادعادی،که گمان میکنند با چندپیامک دیگراستادفن شده و پیروزند وکسانی که وکیل انتخاب میکنندافرادی پولدارند که پولشان را حیف وکیل کرده‌اند اما جالبدآخرکار است که چه کسی لبخندبه لب ازنتیجه و حکم قاضی روانه ادامه زندگی‌اش میشود.
موفق باشیدالبته امیدوارم.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند الزام شما را به ایفای تعهدات بخواهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله طبق ماده 10 قانون مدنی و روایت المومنون عند شروطهم چنین تعهدی الزام آور است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر ضمانت اجرایی ندارد وشما میتوانید انجام ندهید