مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام بنده کامیونت ایسوزو درحال گردش به چپ داشتم که یه دستگاه سواری سمند روبروی تقاطع پارک بود وبنده کامل نتوانستم گردش راکامل کنم وسرتقاطع بصورت تقریبا مورب موندم ویه دستگاه سواری پژو ویه تریلی کشنده که بصورت مستقیم داشتن حرکت می‌کردند بعد از تقریبا بیست متر و10ثانیه بعدبه بنده رسیدند وچون پشت سرمن وخط عبور دیگه ای بو خاستن فرار کنن یا ادامه مسیر بدهند وتریلی با ترمز کردن وخط ترمز بیست متری نتوانسته کنترل کامل و ایست کامل ورعایت حدفاصله را انجام بده تریلی با بنده برخورد میکنه بعلت عرض کم وباعث گیر افتادن پژو پشت سرمن وبرخوردبا پژو میشه افسر هم مارا 50 50مقصرکرد میخام ببینم واقعا درست قضاوت کرده وسواری سمند که جلویی تقاطع پارک کرد بود وسدمعبر کرده فرارسیده میخام ببینم بنده واقعا مقصرهستم یاخیر درصورتی که من نه به پژو برخورد کردم نه با سمند که فرار کره یا ترک صحنه کرده نزدیک 22میلیون پژو و80میلیون تریلی خسارت دیده جمعا 100میلیون که بنده 50میلیون باید به دوتا ماشين پرداخت کنم مقصر کیه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخیص با کارشناس تصادفات است به نظریه اعتراض کنید