مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کمپ اجباری

با سلام
40 روز در کمپ اجباری بودم که شاید باورتون نشه قابل توصیف نیست یک نمونه شکنجه عادی در این کمپ لخت مادر زاد با نوار چسب به دستشویی میبستند و همه باید ادرار میکردن به‌جایه ناچار اب و زرد چوبه‌ میدادن برادر صاحب این شکنجه گاه شخصی به نام ع.ص که در قوه قضاییه در حال خواندن قضات هستش 2سال من بیمار روحی هستم 40 روز حق صحبت کردن نداشتیم حق ایستادن نداشتیم بیکاران جدید خمار باید 3روز ایستاده سر به دیوار خماری میکشیدند و همه بیهوش میشدند تشنج میکردن تمام معتادان چشمانشان چپ شده بود بخاطر نگاه به یک نقطه قلابی به سقف بود با زنجیر قپونی میبستند و با شلنگ میزدن اگه لغزش کرده بودی لباس زنانه تنت میکردند با ارایش باید دست و پای همرو ماچ‌ میکردی از شکنجه های بدتر بگم اینجا نمیشه لطفا تماس بگیرید من باید زندگیمو پس بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان شکنجه و ضرب و شتم و... شکایت کنید و از طریق دادستان موضوع را پیگیری کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی با ارائه ادله از جمله شهود به دادسرای مربوطه از مسئولین کمپ شکایت ضرب و جرح عمدی و توهین نمایید.