مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

سلام من دارای 2 مدرک تحصیلی متفاوت هستم. با یک مدرک در مکانی قرارداد کاری بستم بصورتی که صبح ها برای ایشان کار کنم و بیمه هم هستم. از من درخواست شده مدرک دیگر را در اختیار یک شرکت قرار دهم و در ازای ان قراردادی بسته می شود و بدون حضور در شرکت حقوقی دریافت میکنم. در متن قرارداد امده که مسیولیت بعضی امور در شرکت بر عهده من است ولی عملا من اون کار را انجام نخواهم داد. از لحاظ حقوقی کار من برای شغل اولم مشکلی ایجاد نمی کنه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام برای شغل اولتون بعیده مشکلی پیش بیاره مگر در صورت ارتباط شغلی ولی ممکنه برخی مسئولیتهایی که در شرکت دوم شما خبر ندارین بر عهدتون بزارن مراقب باشید