مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خودرو مزاحم از جاده و داخل شهری

یک خودرو با سرنشینان از 30 کیلومتری مرکز استان داخل جاده ایجاد مزاحمت کرد و باعث رعب و وحشت کردن و چندین بار جلوی ماشین بنده رو گرفتن
ازشون فرار کردم ولی کوچه پس کوچه داخل شهر دنبالم اومدن پلیس110 تماس گرفتم و صورجلسه شد
بعد از امدن پلیس متوجه شدم یکی از سرنشینان نامزد بنده است که پرونده طلاق در دادگاه هست 2 سال است که چندین بار پرونده مزاحمت داشته
ولی خودرو بنام دوستش و سرنشینان غریبه داشت هست (پلاک خودرو نیز در صورتجلسه ثبت شده و بعنوان شاهد امضا کردن)
از ماشین شکایت کردم
نتیجه و جرم راننده و سرنشینان غریبه چی میشه خودرو ناشناس میباشد.
همچنین دختر سرنشین با عنوان دیوانه و روانی خطاب کردن و عصبانیت داشتن به بنده توهین کردن

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام عنوان شکایت شما مزاحمت و توهین می باشد