مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم تخلیه

قرارداد اجاره بنده تیر 1401 به پایان رسید. موجر به بهانه استفاده شخصی دنبال اخذ دستور تخلیه بود و هر چهار بار اقدامش به قرار عدم استماع ختم شد اما حالا رفته تقاضای حکم تخلیه کرده از شورای حل اختلاف. و موفق شده . البته ده روز دیگه فرصت تحدیدنظر خواهی دارم.
من در ماه اول اتمام قرارداد طی اظهارنامه ای موافقت خودم رو با مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر افزایش 20 درصدی اجاره بها به موجر اعلام و از ایشان تقاضای اعلام شماره حساب برای واریز 20 درصد مربوطه رو کردم که تا حالا جواب نداده. آپارتمان رو رهن کامل کرده بودم. قصد دارم قبل تجدید نظرخواهی معادل 20 درصد مصوبه ستاد کرونا به اضافه 20 درصد رو واریز کنم تا وفق بند 9 ماده 14 بتونم حکم تخلیه رد کنم. 1- آیا این افزایش 20 درصدی رهن رو میتونم به معادل اجاره ماهیانه تبدیل و پرداخت کنم؟ 2- در پرونده های قبلی که ایشان تقاضای دستور تخلیه فوری داشته و رد شده بود در دادنامه های صادره به داشتن دو واحد مسکونی اقرار کرده اند آیا استناد به محتوای اونها میتونه موضوع نیاز شخصی موجر رو رد کنه؟ 3- آیا اظهارنامه ای که من ماه اول نوشته بودم و اعلام آمادگی و درخواست اعلام شماره حساب برای واریز 20 درصد کرده بودم برای رهایی من از حکم تخلیه کافی نیست؟ 4- آیا صرف اتمام مدت قرارداد اجاره مسکونی می تواند موجب تایید حکم تخلیه در مرحله تجدیدنظر شود بدون این که دادگاه توجهی به مصوبه ستاد ملی کرونا نماید؟ چون در شعبه حل اختلاف خانمی که رسیدگی کننده به پرونده بود میگفت 90 درصد قضات به مصوبه ستاد اعتقاد ندارند و آن را خلاف اصل اعمال مالکیت میدانند. آیا این اعتقاد شخصی قضات میتواند بر قانون غلبه کند؟ سپاسگزارم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به کاهش و کنترل کرونا اغلب حکم تخلیه مستاجر داده میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر باید 20 درصد به مبلغ رهن اضافه گردد

بله شما باید به اقرار خود موجر استناد نمایید و لایحه دقیق تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید
و

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
مصوبه ستاد ملی کرونا قانون نیست و هیچ قابلیت اجرایی ندارد و قضاتی که آن مصوبه را عمل می‌کنند خلاف قانون عمل کرده اند لذا موجر می‌تواند تقاضای تخلیه نماید