مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی

سلام خسته نباشید. ببخشید در کمیسیون پزشکی که برگزار میشه در مورد بیماری های زنان و زایمان چه کسانی باید عنوان دبیر و مسئول کمیسیون حضور داشته باشند
آیا حضور 4 نفر پرسنل آقا و یک پزشک زنان میتوانند در مورد بیماری های زنان تصمیم گیری کنند ؟ آیا آقایان درکی از بیماران زنان و بارداری دارند ؟
طبق قانون انطباق نباید پرسنل کمیسیون پزشکی خانم باشند و جلسه برگزار شود ؟؟
سوالم اینه که میتونم از تامین اجتماعی شکایت کنم به خاطر عدم انطباق موازین شرعی و عدم حضور معتمدین زن در جلسه
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه پیگیری کنید
سوال شما حقوقی نیست که