مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی

سلام من ساکن اهواز هستم پارسال 3/3/1401 توی سایت شرطبندی شرکت کردم و مبلغی برنده شدم وقتی پول به حسابم ریخته شد حسابم از طرف
( SJU معاون فنی معاون دادستانی در امور فضای مجازی _ ...)
بسته شد به شعبه مورد نظر رفتم گفت برو پلیس فتا مراجعه کن رفتم پلیس فتا گفتند هیچ اسمی از شما در سامانه ما موجود نمیباشد برگشتم شعبه گفت از طریق اداره ی حقوقی مدیریت شعب بانک ملت مراجعه کن رفتم آنجا گفتند برو دادسرای باهنر اهواز رفتم آنجا اتاق معاونت دادستانی گفتند از طریق بانک اقدام کن حالا 1 سال از بستن حسابم گذشته نمیدونم چکار کنم
بخدا گیجم کردن دارن پاسکاریم میکنن
نمیدونم به کجا مراجعه کنم
خواهشا راهنماییم کنید
با تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست به طرفيت بانك مركزي و بانك عامل طرح فرماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در سایت eers. ir اطلاعات خود را ثبت کنید و منتظر پیامک ان ها باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که حسابی بابت سایت شرط‌بندی محسوب می‌شود می‌بایست منتظر بمانید تا از دادسرای محل سکونت خود پیام برای شما ارسال شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بانگ مراجعه کنید و ببینید از کجا مسدود شده اگر به دلیل شرطبندی باشد معمولا از دادستانی دستور میدهند بلیت در سایت قمار اطلاعات خود را وارد کنید و منتظر بمانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به دادستانی کل کشور مراجعه کنید البته جدیدا لینک می‌فرستند پر می‌کنید و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ‌مرتکب جرم شده اید و
شما باید ابتدا به دادستانی کل مراجعه نمایید
و بعد باید تمام مشخصات خود و گردش حساب بانکی را در سایت قوه قضاییه وارد نمایید
و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد و ..

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

به نظر می‌رسد که حساب بانکی شما به دلیل شرکت در سایت شرط بندی، مسدود شده است. برای رفع این مسدودی، باید به دادگاه مربوطه درخواست رفع مسدودی حساب بانکی خود را ارائه دهید.

در این مورد، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و درخواست رفع مسدودی حساب بانکی خود را از طریق وکیل به دادگاه ارائه کنید. همچنین، باید مدارک مربوط به شرکت در سایت شرط بندی و همچنین تمامی مدارک مربوط به حساب بانکی خود را به دقت بررسی کنید و در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهام، با وکیل خود در ارتباط باشید.

لازم به ذکر است که دادگاه ممکن است برای رسیدگی به درخواست شما، از شما بخواهد تا مبلغی را به عنوان تضمین پرداخت کنید. همچنین زمان لازم برای رسیدگی به درخواست شما، ممکن است برای مدتی طولانی باشد، لطفاً صبور باشید و با وکیل خود در ارتباط باشید.