مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط خودروی لیزینگی توسط فرد لیزینگ کننده و دادخواست علیه یکی از فروشندگان

با سلام و احترام و عرض خداقوت
اینجانب خودروی پرایدی را در سال93 از فردی خریدم و ایشان نیز از فرد دیگر و ... بهمین ترتیب 3دست خرید و فروش قبل از من شده بود، من چک تضمین در وجه خودم از فروشنده بابت ضمانت پرداخت اقساط دریافت نمودم، بعد از 10 روز خودرو را به شخص دیگری فروختم و او هم به دیگری و ... چند دست دیگر فروخته شده و رسیده به دست آخرین نفر (فرضا آقای الف)، لیزینگ گیرنده اصلی (فرضا) خانم ب که پرداخت اقساط را عهده دار بوده ، به دلیل ناتوانی در پرداخت، 3قسط معادل مجموع 75000000ریال را پرداخت ننموده و اکنون (5سال بعد از قولنامه ی ما) حکم توقیف خودرو صادر شده ولی هنوز توقیف نشده است، خریداران و فروشندگانِ بعد از من( غیر از آقای الف که ماشین را اکنون در اختیار دارد)، با هم اصطلاحا گاوبندی کردن و از من که دست چندم بوده ام(بدلیل موقعیت اجتماعی و تحت فشار قرار دادن من جهت پرداخت اقساط یا پس گرفتن خودرو) و خانم ب در شورای حل اختلاف طرح شکایت کردند، و عنوان نمودند که من متعهد شده ام اقساط را پرداخت نمایم، این درحالیست که همه فروشندگان خودروهای لیزینگی معمولا در قولنامه ها یک چک پیوست می کنند و متعهد می شوند که اقساط خودرو پرداخت شود و در این امر همکاری نمایند، من هم بهمین صورت چکی در اختیار خریدار قرار دادم در وجه : بابت پشتوانه تنظیم سند، آیا برای من محکومیتی وجود دارد؟ یا من ملزم خواهم شد به پرداخت اقساط و بدهی معوق؟ یا فقط لیزینگ گیرنده اصلی (خانم ب) محکوم می شود؟
تکلیف من با کسی که خودرو رو از وی خریدم چیست و چگونه باید علیه او اقدام قانونی بکنم و آیا نیازی به این کار هست؟
با پوزش از اطاله کلام و با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید