مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر که منجر به تصادف هم شده

پسر من تازه 18 ساله شد چند روز قبل که منزل نبودیم ماشین من را برداشته و با دو نفر از دوستانش بیرون می‌روند که در طول مسیر یکی از دوستان آب میوه تعارف کنه و هر 3 می‌خورند و ظاهرا الکل داشته و پسر من سرعت داشته که لاستیک میترکه و منحرف میشه با یک لندکروز تصادف میکنه و پلیس تست الکل میگیره که تست مثبت بوده و ایشون رو می‌برند کلانتری و به ما اطلاع نداده تا آخر شب ، که قرار شد برای شرب خمر پیام بیاد بریم دادسرا حالا اصلا شوکه شدیم نمیدونیم باید چکار کنیم هزینه ماشین طرف مقابل چقدره آیا بیمه میده یا خیر و بعد پسرم باید چکار کنه در رابطه با شرب خمر سنش پایینه و محصل تو رو خدا راهنماییم کنید اصلا طرف مقابل رو ندیدیم ولی ظاهرا میخواسته سر صحنه تصادف سفته بگیره
ماشین رو هم تازه خریده بودیم با وام و قرض که داغون شد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بیمه پرداخت میشود در رابطه مصرف الکل در حین رانندگی توسط پلیس راهور جریمه و بابت شرب خمر در دادسرا رسیدگی و بستگی به نحوی دفاع دارد

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
با توجه به عدم رویت پرونده و عدم اطلاع کافی از محتویات پرونده به نظر لازم است به صورت حضوری به وکیل محلی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که بررسی بیشتر صورت گیرد تا به این موجب ، اشراف کامل بر موضوع پیدا کرد و در نتیجه اظهار نظر دقیق حقوقی و پاسخ مناسب حقوقی تقدیم محضر جنابعالی شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه به سن قانونی نرسیده است به نظر مشکل خاصی پیش نمیاد .
خسارت راننده مقابل باید پرداخت شود و اگر بیمه متوجه شرب خمر یا نداشتن گواهینامه راننده شود از پرداخت خسارت امتناع می کند که در این صورت باید خسارت را خودتان پرداخت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پسر شما باید انکار نمایید که مشروبات الکلی مصرف کرده است

و باید توسط افسر راهنمایی ، مقصر مشخص گردد

اگر شرب خمر راننده یا نداشتن گواهینامه راننده اثبات گردد شرکت
بیمه خسارت طرف مقابل را پرداخت خواهد ‌کرد ولی شرکت بیمه بعد از پرداخت خسارت ، برای دریافت مبلغ داده شده به زیاندیده ، به شما مراجعه خواهد کرد و شما باید تمام مبلغ را پرداخت نمایید
و ...