مشاوره حقوقی رایگان - سرقت لوازم خودرو

با سلام... خودروی بنده 2 بار در 2 ماه متوالی در سال 1400 مورد سرقت قرار گرفته.
بنده با پلیس تماس گرفتم و صورتجلسه کردم و برج 5 سال 1401 بابت هر دو گزارش برام اس ام اس اومد که دزد به سرقت اعتراف کرده که شماره دستگیری هم درون پیامک بود و نوشته بود مراجعه کنید به پایگاه دوم پلیس آگاهی که من مراجعه کردم و بهم گفتن که دزد گرفته شده و تو زندانه شما باید صبر کنید حبسش رو بکشه بعد براتون پیامک جدید میاد که بیاید برای خسارت گرفتن... که هیچوقت پیامکی برای من نیومد... امروز من جهت پیگیری دوباره به پایگاه دوم مراجعه کردم و بهم میگن که خیلی دیر اومدی دزد زندانشو رفته الان بیرونه دیگه کاری نمیتونی بکنی!!!! مگه میشه که دزد خودروی من به دزدی اعتراف کرده ولی من نمیتونم خسارتمو بگیرم چون دیر اومدم؟ در ضمن من همون روزی که پیامک برام اومد مراجعه کردم و ایشون گفتن که برو تا دوباره پیامک جدید برات بیاد... و هنوز هم نیومده... من واقعا گیج شدم ... الان من شماره پرونده و شماره دستگیری دارم... با این ها چطور میتونم برای دریافت خسارتم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
محکومیت سارق نیازمند دادنامه علیه ایشان بوده لذا با اخذ حکم محکومیت وی ( علی فرض صحت اظهارات مرجع انتظامی که غالباً رویه قضایی بدین شرح که اعلام نمودند نیست ) می تواند در دادگاه حقوقی دعوی مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم را علیه محکوم به سرقت مطرح نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که پرونده مورد اشاره تحت بررسی قرار گیرد تا یکسری ابهامات ، بر طرف شود تا از این طریق اظهار نظر دقیق حقوقی و در خور ارائه شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به عنوان شاکی باید در جلسه رسیدگی به اتهام سرقت پرونده سارق شرکت می کردید و رای دادگاه باید برای شما نیز ابلاغ می شد و در رای دادگاه میزان رد مال شما را هم قید می کردند که در این صورت تا زمانی که سارق رد مال نکرده نمی توانست آزاد بشه.
به هر حال شما در حال حاضر می توانید طبق صورتجلسه ای که سارق اقرار کرده از آگاهی رونوشت بگیرید و طبق آن دادخواست بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در ‌مرجع قضایی سرقت ایشان اثبات شده باشد شما باید دادخواست مطالبه ضرر و زیان و خسارات را مطرح نمایید و