مشاوره حقوقی رایگان - ادای توضیح

از وقتی پرسشم را مطرح نمودم مرتب میام
چک میکنم
فقط زده دردست بررسی!
راهنمایی میخواستم وگرنه امروز رفتم کیفری که قاضی معلوم بود کلا حوصله نداره چون ارباب رجوع زیادی در اتاق انتظار بودند
رفتم برا ادای توضیح وجناب قاضی هم یه چندسطر خلاصه نویسی اظهارات بنده رو نوشت و ازم خواست انگشت بزنم وگفتم اظهارات بیش از اینهاست واسشون هم گفت بروبسلامت هرچه گفتم جناب قاضی خب این تهمت ضربات سهمگینی به آبرو و بیلان کاری و اینکه قراره استخدام رسمی شوم و .... اما ایشان با بی‌حوصلگی فقط گفتند :. میگم به چه زبونی بهت بگم برو !
خدایی این چه توطئه آیه سرنوشت برام رقم زده!
یعنی حاضرم قلبمو بشکافم و صداقتمو آشکار ببینن که این ابلیس رو کوچکترین تماس بدنی نداشتم باهاش

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید
حتی المقدور با وکلای سایت تماس تلفنی برقرار نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ابتدا عرض کنم خدمتتون که سوالتون بسیار ناقص هست
ولی با توجه به جمله تماس بدنی
ظاهرا موضوع مربوط به رابطه نامشروع میباشد که نیازمند بررسی همه جانبه هست و مواظب اظهارات خود در دادگاه باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است به خود مسلط باشید این سایت برای سوال و جواب حقوقی است نه گله و شکایت در هر صورت میخونید از طریق حفاظت پیگیری کنید ولی قاضی تخلفی نکرده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می باشد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما کامل نیست با وکلای سایت تماس تلفنی برقرار نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام سوال شمامبهم می باشد ،پیشنهادمیگرددازمشاوره تلفنی سایت استفاده نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سوال شمامبهم است از مشاوره تلفنی سایت استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال خود را با جزئیات مطرح نمایید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

روند رسیدگی معمولاً پروسه زمانبر است اما ای کاش سوالتان را مطرح می‌کردید تا مجدداً به زندگی میشد و راهنمایی می شدید ولی به نظر می‌رسد صحبت‌های قاضی به معنای قبول اظهارات شماست منتظر ابلاغیه رای باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است پرونده توسط وکیل مطالعه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما به شکل دقیق خواسته شما را مطرح نکرده است. تنها از انتهای سوال گمان می‌رود که شما گویا به جرم رابطه نامشروع تحت پیگرد قانونی هستید که می‌توانید با مدارک و مستندات مربوطه به دفاع از خویش بپردازید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه سوالتان ناقص طرح شده ، بهتر است از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید هنگامیکه تعجیل دارید، به صرف دو خط نوشته نمی‌شود انتظار راهنمایی دقیق و یا معجزه را داشت