مشاوره حقوقی رایگان - ادای توضیح

با عرض سلام خسته نباشید برا من ابلاغیه آمده...نوع ابلاغیه..ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط...متن ابلاغیه..دعوی.....به طرفیت .......مبنی برسرقت مستوجب تعزیر باتوجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام.درغیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید حاضر شده و از خویش دفاع نمایید
با خود ضامن ببرید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عنوان مطلع شما احضار شده ایید وباید خودتان را در موعد مقرر معرفی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان مطلع شما احضار شده ایید وب

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از شما شکایت شده با ضامن تشریف ببرید برای بازجویی و تحقیقات

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا باید در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید اگر به عنوان متهم احضار شده اید باید ضامن داشته باشید تا اگر شعبه ضامن خواست کسی که حقوق بگیر است ضامن تون بشه ولی اگر به عنوان مطلع احضار شدید نیازی به ضامن نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست حضور آن مراجعه نمایید و