مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

گواهینامه دانش اموزی چیه؟ حقیقت داره میشه بانامه مدرسه زیر18سال گواهینامه گرفت؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

خیر برابر قانون برای ثبت نامه جهت اخذ گواهینامه بایستی شرط سنی 18سال است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ربطی به نامه ی مدرسه ندارد.تنها شامل موتور سیکلت های کمتر از 200 سی سی میشود ان هم در صورت قبولی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر صحت ندارد برای اخذ گواهینامه باید 18 سال تمام داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ این موضوع فاقد حقیقت است . توجه داشته باشید که شرط اخذ گواهینامه ، دارا بودن 18 سال تمام شمسی است که قرد متقاضی بایستی به این سن رسیده باشد تا اداره راهنمایی رانندگی نسبت به ارائه گواهینامه اقدام کند ‌.