مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر اسانسور

با سلام
درب آسانسور ما در طبقه سه خراب شده ( فقط درب طبقه 3 ایراد دارد ) ایا هزینه تعمیر را باید کل اهالی ساختمان بدن یا فقط واحد های طبقه 3 .
ساختمان مذکور 6 طبقه 1.2.3.4 دو واحدی 5 و 6 تک واحدی هست . و اگر قراربر این باشه که همه اهالی هزینه درب طبقه 3 را پرداخت کنند آیا بر حسب متراژ هست یا واحد . برای مثال طبقه 5 حدود 200 متر هست و طبقه ما هر واحد حدد 100 متر .
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله تمام مالکان باید هزینه را به صورت مساوی پرداخت نمایند