مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه که مکانیکی دارد

سلام ببخشید مزاحم شدم. ما یه همسایه داریم که مکانیکه و جلو بندی داره همیشه هم 3تا 4 تا ماشین تو پیاده رو داره تعمیر میکنه و تا ساعت 11و12 شب فعالیت داره سوال من اینه که ساعت کاریشون همینه و یا من میتونم شکایت کنم چون سروصداش واقعا اذیت میکنه و خواب نداریم.
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

موضوع سروصدا جرم نیست لیکن در قانون نظام صنفی شرایط خاصی برای مشاغل درنظر گرفته شده و شما میتوانید به اتحادیه صنفی مربوطه و در نهایت اداره اماکن جهت جلوگیری از نقض قانون مراجعه کنید