مشاوره حقوقی رایگان - ترک زوجه توسط زوج

باسلام و خسته نباشید من مدت 6 ماهه عقدم و باکره ام . متاسفانه نامزدم برای انجام کارهاش فقط میخاست از من سواستفاده کنه و بعد انجام کارهاش 5 ماهه ولم کرده و گفته تورو دیگه نمیخام و فحاشی بهم کرد و حتی بی شرف هم گفت. کلا آدم بد دهنی هستش . من خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم مهریه هم اجرا گذاشتم . الان دلم نمیخاد اینطوری جدا شم و بهم بخنده تروخدا اگه راهی هست که بتونم قانونی ازش شکایت کنم بهم بگین .یا اگه راهی هست من قاضی دادگاه رو ببینم باهاش حرف بزنم که چه قانونیه مگه ما دخترا آدم نیستیم مگه ما ابزار دست چنین مرد هایی هستیم

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه وکالت در طلاق ندارید باید از طریق مهریه و نفقه تحت فشار قرار بگیرد تا راضی به طلاق توافقی گردد
از طرفی برای سایر شکایت ها باید مدارک شما بررسی گردد
(چنانچه مدرکی دال بر تدلیس یا توهین و ضرب و جرح دارید)

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرفا میتونید حق وحقوق مالیتون بگیرید چاره ای نیس

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بابت چی ؟اگر همسر شرعی وقانونی شما بوده وترک زندگی نموده ونفقه نمی دهد باید ابتدا بابت نفقه از او شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاریه و تهیه منزل مستقل همراه با تمام وسائل را مطرح نمایید
تا در آینده برای شما مشکل ایجاد نشود
و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید
یا توافق کنید جهت شروع زندگی مشترک و اگر قصد زندگی ندارید به صورت توافقی طلاق بگیرید.