مشاوره حقوقی رایگان - آیین دادرسی

من در دادگاه دادخواست مطالبه وجه مطرح کردم و همزمان اعسار از هزینه دادرسی و 3 شاهد معرفی نمودم 10 روز قبل از جلسه رسیدگی شهود از ناحیه خوانده به اخراج از کار تهدید شد من به دادگاه مراجعه و مورد را اعلام و تقاضای اخذ شهادت مخفیانه یا تعویض 2 شاهد از 3 شاهد را طی لایحه ای نمودم در روز رسیدگی 1 شاهد اولیه و 1 شاهد جدید فیش حقوقی گواهی مالیاتی و گواهی تولد قریب الوقوع فرزندم را ارایه داده و حاضر به ادای سوگند نیز شدم ولی قاضی محترم ضمن رد اعسار به دلیل تعویض شهود و عدم قانع شدن نمودند من چه کاری میتوانم انجام دهم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به رای اعتراض کنید و دردادخواست تجدیدنظر دونفر شاهد هم معرفی کنید بااستشهادیه

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید اعتراض نمایید