مشاوره حقوقی رایگان - به همجنسگرا بودن همسرم شک دارم

تازگی ها متوجه شده ام شوهرم از نوازش قسمت پشت بدنش لذت می بره و حرکات و حالاتی مثل مردان همجنسگرا نشان میدهد و لذتش را از آن قسمت کاملا مشاهده می کنم . اما هیچ ضعفی در رابطه جنسی با خودم ندارد . خیلی هم علاقه دارد و سیر نمی شود . تا حالا بهش شک نکرده ام که با مردی رابطه داشته باشد . بیشتر به زن تمایل دارد ولی نشانه های مفعول بودن دارد
کیفیت اسپرمش برای بچه دار شدن ضعیف بود بچه دار نشدیم . نمیدانم آیا این موضوع ارتباطی به مورد مطرح شده دارد یا خیر
نمیدونم چرا ناراحت نیستم از این موضوع . بیشتر به رابطه با زن دیگه و خیانت به خاطر زن حساسم . حتی اگر با مردی ببینم باز هم ناراحت نمیشم ولی حتی پیام دادن به یه زن یا دختر برام غیر قابل تحمله
طوری از نوازش اون قسمت لذت می بره که منو هم تحریک می کنه
ایندفعه به دو جنسه بودن خودم شک می کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تمام سوال شما بر مبنای شک است نه برهان. شک برای محکمه کافی نیست. پس توصیه میشود اول با روانشناس مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما حقوقی نیست بهتراست با روانشناس در این زمینه صحبت نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
مورد گفته شده الزامی مبنی بر همجنس گرا بودن همسرتون نیست
و نقاط تحریک پذیر در همه نقاط بدن انسان ها وجود دارد و میزان آن متفاوت هست
در ضمن چنانچه ازین قضیه دچار ناراحتی هستید میتوانید به روانپزشک متخصص در این حوزه مراجعه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

همه اینا که گفتید بر اساس ظن وگمان بود بهتر است به روانشناس مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست.
با توجه به توضیحات ارائه شده مشخص نیست که مشکل از شما است یا همسرتان
به هر حال بهتر است از پزشک متخصص سوال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به پزشک متخصص و روانشناس رجوع کنید