مشاوره حقوقی رایگان - واحد راه جدا

با سلام،
بنده یک واحد در شهرستان پیش خرید کردم، کل ساختمان دو طبقه است و هر طبقه 1 واحد دارد، فقط یک طبقه روی همکف قرار دارد.

چون زمین شمالی است قرار شد که یک دیوار در وسط حیاط ساخته شود تا واحدها راه جدا شوند، اگر این کار انجام شود من دوتا پارکینگ خواهم داشت (یک پارکینگ زیر سقف و پارکینگ دیگر بخشی از حیاط مربوط به خودم) و طبقه همکف یک پارکینگ دارد که بخشی از حیاط است.
آیا باید تعداد پارکینگ ها در سند قید شود؟
لازم به توضیح است که سازنده میگه این دیوار غیرقانونی است، اگر این دیوار غیر قانونی باشد آیا من میتونم شکایت کنم که برای من در سند دو تا پارکینگ قید شود و یا اینکه طبقه همکف پارکینگ نداشته باشه،

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی دارد تا بتوانید دادخواست مرتبط ارایه دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تعداد پارکینگ واختصاصی یا مشاع بودن در سند ذکر می شود اساسا شهرداری برراساس ضوابط خاص مجوز پرواه ساخت مشروط به داشتن پارکینگ می دهد اگر ساخت دیوار غیر قانونی باشد که این مسئله را بابید با توافق حل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان کشیدن دیوار وسط حیاط وجود نخواهد داشت مگر با موافقت تمام مالکان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رضایت مالکین نیاز است