مشاوره حقوقی رایگان - آماده نبودن سند و همکاری نکردن در انتقال سند

بنده آپارتمانی رو خریدم اما پس از گذشت 3 ماه از تاریخی که در مبایعه نامه برای حضور در دفتر خانه مشخص شده بود به دلیل آماده نبودن سند توسط فروشنده ،ما هم اقدامی انجام ندادیم الان هم که سند آماده شده ،فروشنده از انتقال سند خودداری می کند گواهی عدم حضور رو میتونم برای 3ماه قبل بگیرم و ادعای خسارت کنم یا گواهی عدم حضور به تاریخ روز صادر میشه؟؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر