مشاوره حقوقی رایگان - دیه بالاتر از سقف به چه صورت پرداخت می گردد ؟

سلام ، بنده در آبان ماه 96 سرنشین یک خودرو تاکسی ون بودم که ی مینی بوس از پشت با خودرو ون برخورد کرد ، این سانحه 7 نفر مصدوم داشت و من از ناحیه کمر دچار آسیب شدید شدم . خودرو مینی بوس مقصر شناخته شد و دادگاه دیه ای که برای من تعیین کرده نزدیک به دوبرابر و نیم سقف دیه فوت بوده . میخوام بدونم با توجه به موارد یاد شده بیمه شخص ثالث مینی بوس دیه منو کامل پرداخت میکنه یا خیر ؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

مسکلی براتون پیش نمیاد.مازاد دیه از صندوق قابل مطالبه است.

عادل بابایی

عادل بابایی :

بستگی یه قرارداد بیمه راننده دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله گاهی دیه تک تک اعضای اسیب دیده بیشتر از مجموع دیه میشود