مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت مزایده ای

با سلام من یک موتور سیکلت مزایده ای خریده ام که پلاک ندارد
ایا میشود که برای ان پلاک درست کنم

پاسخ ها :

دکترمحمدمهدی عبدالله پور هریکنده

جناب آقای دکترمحمدمهدی عبدالله پور هریکنده :

با سلام. با مدارکی که نشان دهنده این است که شما برنده مزایده شده اید به مراکز تعویض پلاک مراجعه نمایید

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
همانطوری که در سوالات قبلی پاسخ دادم بیشتر موتور هایی که مزایده می شوند جهت اسقاط فروخته می شود و شماره گذاری نمی شوند خصوصاً اینکه بر اساس کمیسیون وضعیت اسقاط راهور عمر مفید موتورسیکلت ها را 10 سال تشخیص داده‌اند هر چند که این مدت بسیار ناچیز در اسقاط موتور سیکلت می باشد و همانطور که می دانید موتورسیکلت‌ها پس از 10 سال از عمر آن ها کارت سوخت تعلق نمی گیرد و شماره گذاری هم در صورت اسقاط آن ها خصوصاً مزایده ها خودداری می کنند مگر اینکه از قبل شماره شده باشد با اعلام مفقودی پلاک به شماره گذاری و اسناد مالکیت آن می توانیدپلاک قبلی را بر روی آن نصب کنید توجه داشته باشید که پلاک دستی ساختن جرم می باشد بایست از راهور بگیرد