مشاوره حقوقی رایگان - تعبیه آسانسور برای ساختمان بدون آسانسور

با سلام و احترام
یک ساختمان 4 طبقه داریم با 4مالک؛ می خواهیم برای ساختمان آسانسور نصب کنیم، سه طبق رضایت دارند الی طبقه اول. چه راه کار حقوقی وجود دارد که مالک طبقه اول را مجاب کند که با بقیه مالکان همکاری کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام در خصوص تصمیمات مرتبط به اپارتمانها قانون تملک اپارتمانها جاری بوده و مطابق ماده 6 قانون تملک اپارتمانها تصمیمات مرتبط به قسمت های مشترک با تصمیم مالکینی است که بیشترین مساحت را دارند مگر قرارداد دیگری بین انها باشد. بعد پیشنهاد می شود قبل از تشکیل جلسه جهت رای گیری اسانسور حتما به شهرداری منطقه جهت استعلام مجوزهای لازمه مراجعه نمایید و سپس نسبت به رای گیری اقدام نمایید.