مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت حقوق از کارفرما

با سلام
من دو هفته جایی مشغول کار شدم و قرار شد 14 اردیبهشت با من قرارداد بنویسن، در مراحل عقد قرارداد مشکلاتی پیش اومد.مثلا سفته خواستن ولی گفتن پشت نویسی نکن و اسمی هم از سفته تو قرارداد نیار و رسید هم بهت نمیدیم!!منم نپدیرفتم و گفتم اینطوری قرارداد نمی نویسم و همکاری کنسل شد.ولی از 14 اردیبهشت تا 5 خرداد رو اونجا کار کردم و تمام وظایفم رو به نحو احسن انجام دادم.روزی هم که اطلاع دادم با این شرایط قرارداد نمینویسم، شماره کارت هم ارسال کردم تا مبلغ این مدت کارکردن رو واریز کنن ولی تا به حال نه پاسخی دادن نه مبلغی ریختن.من چطور میتونم پولم رو بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار هستید
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مدارک شغلی موجود از اداره کار شکایت خود را نسبت به کارفرما ثبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید