مشاوره حقوقی رایگان - پول گرفتن ازشخص نزول خور

سلام.برادرم باتوجه به اینکه اکنون در رشته دکترافارغ التحصیل شده چندوقت پیش درصادرات واردات مشغول بکاربودوزمانیکه شریکش کل پول راجنسی خریدندوبه کشورقطرفرستادندبنابه شرایطی شریکش نقشه بردن پولها به خارج کشورراکشیده و برادرم به دوستانش میگوید که دستم خالی شده یکی ازانهاپیشنهاد شراکت میدهدودومیلیاردپول راواردچرخه میکندبعدازگذشت یکماه اعلام می‌کند که من بدلیل مشغله کاری نمیتوانم حضور داشته باشم ولی درسودشریکم بعدازگذشت یکماه دیگربرادرم سیصدمیلیون به اومیدهدبابت سودکردکار.واومیگویدمقدارکم است برای دوماه وپولم رابه ولی پول تبدیل به جنس شده ایشان خیلی تحت فشارمیگذاردتامابه ایشان چک و سفته دادیم درهمانروزبجای دومیلیارد تقاضای سه میلیارد چک داشت وماهم به ناچاردادیم.امابعدیکماه پول کامل نبوده ایشان بدهیم واوهم می‌گفت کل مبلغ رایکجامیخام وتاکنون شش ماه گذشته امایکجادرست نشده که بردارد کم کم هم نمیخادوبه اجبارودرخواست او ماه مبلغی راازماگرفته والان من حساب کردم اوتاحالادومیلیاردراگرفته اماهنوزدومیلیاردنه سه میلیاردخودراطلبکارداردلطفاراهنمایی کنید که من چکار میتوانم بکنم که مدرک برادرم ضربه واسیبی نبینیم ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار دقیق حقوقی ‌نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

و امکان اقامه دادخواست استرداد لاشه چک وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه تقاضای استرداد سفته های امانی را کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر است تا زوایای پنهان و ناآشکار قضیه، آشکار شود تا با احاطه کامل بر موضوع، بتوان در جهت رفع مساله حقوقی، راهکار مناسبی به پرسشگر ارجمند ارائه شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاضای استرداد سفته های امانی را با اظهارنامه مطرح کنید