مشاوره حقوقی رایگان - ابتلا به دیسک کمر حین خدمت سربازی

درود خدمت اساتید گرامی
من الان 13 ماه خدمت هستم و در طول خدمت کار های سنگین ازم کشیدن و الان متوجه درد در ناحیه ی کمرم شدم . بعد از مراجعه به پزشک و انجام MRI پزشک گفت تا دیسک حاد داری که اگه رعایت نکنی مجبور به عمل میشی. الان هم وضعیت کمرم خیلی دردناکه بطوری که وقتی نشستم یه چیزی مثل شوک برقی به کمرم وارد میشه. میخواستم بدونم آیا از کار افتادگی و غرامت شامل من میشه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله باید پیگیر این وضعیت در کمیسیون مربوطه بشید و معلولیت خدمتی دریافت کنید .