مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام مسکن مهر توسط خریدار

سلام بنده چند سال پیش واحد اپارتمانی مسکن مهر خود را به یک شخص فروختم و ان شخص به دو نفر دیگر ملک را فروخته و نفر سوم تا به امروز از پرداخت اقساط وام خودداری کرده است و از بانک با من تماس می گیرند که حساب های بنده را مسدود خواهند کرد در حالیکه من به بانک چک و سفته و یا گواهی کسر از حقوق نداده ام ایا مسدود کردن حساب های بانکی من قانونی است، لازم به یاداوری است که ملک مربوطه را به صورت قولنامه و وکالتی فروخته ام ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بانک شما را میشناسد و کاری به خریداران ندارد .