مشاوره حقوقی رایگان - قفل کارتی برای درب دوم مجتمع مسکونی

در یک مجتمع مسکونی بیست بلوکی که
دودرب اصلی و پشتی دارد و تمام امکانات رفاهی (سوپر ،نانوایی و...) در سمت درب پشتی واقع شده چند نفر به صورت خودخوانده خود را هیئت امنا می نامند ولی با اقبال عمومی مواجه نیستند با نصب قفل کارتی تردد از درب دوم را منوط به تحویل کلید در قبال تسویه شارژ اعلامی خود کردند
آیا این شیوه برای تسویه حساب قانونی است
مدیریت بدون اطلاع ساکنین دست به دست میشود وهمه ادعای کار فی سبیل الله دارند
البته دور زدن ساختمان کار سختی نیست
اما فکر میکنم اگر جلو این کار گرفته نشود
احتمالا فردا نوبت تعویض قفل درب بلوکهاست
با توجه به اینکه همه بی تفاوت به این موضوع از درب اصلی تردد میکنن و حوصله بحث ،گفتگو ندارند آیا میشود به این موضوع اعتراض و از طریق قانون فک قفل گرفت
مگر درب ها جزو مشاعات نیست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بابت ممانعت از حق اقدام کنید