مشاوره حقوقی رایگان - جاده فاقد شانه خاکی

سلام‌ببخشید‌ جاده‌ فاقد‌ شانه‌ خاکی‌ جهت‌ داره؟

پاسخ ها :

جاده

سوالات مرتبط

جاده
با سلام . و عرض خسته نباشید . بنده زمینی کشاورزی در روستا دارم که به از پدرم به ارث رسیده .که حدود 25پیش جاده ازداخل زمین صورت پیچ عبور می کرده که جهاد سازندگی جاده را از حدود 10 مترپایین تر تغییر داد...
ایجاد جاده
درود روزبخیر من برای زمینی که جاده ورودی نامناسب وبا عرض کمی در ضلع جنوب دارد،با خرید 6متر از مالک همسایه ضلع شمالی جاده‌ای در این سمت ایجاد کردم. اکنون پس از احداث جاده بقیه مالکین کوچه معترض شد...
راه عبور
سلام ،خسته نباشید وکلای محترم و عزیز. جاده به منظور حمل ونقل چای برای عموم چایکاران احداث شد و از ابتدا خانمم وخانواده ایشان عبور کرد تا به باغ عمویم رسیدو بنده که باغ چای بالاتر از ایشان میباشد بدون ...
ایجاد جاده
درود روز بخیر من برای زمینی که جاده ورودی نامناسب و با عرض کمی در ضلع جنوب دارد، با خرید 6متر از مالک همسایه ضلع شمالی جاده‌ای در این سمت ایجاد کردم. اکنون پس از احداث جاده بقیه مالکین کوچه معترض...
کشیدن انشعاب گاز و اب برای زمین
سلام اگر کسی برای مرغداریش لوله گاز از جاده برده باشه ایا میشود شخص دیگر از همان جاده لوله گاز با اب رد کند یا مشکل دارد و فقط یک نفر میتواند و بقیه باید از راه دیگری این کار را انجام دهند جاده هم به ...