مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

تغییر نام از سکینه به عطیه.

همسرم عطیه هست و هیچ یک از فامیل ها و آشنایان و دوستان و نزدیکان او را به نام سکینه نمی شناسند. درخوایت تغییرنام دادیم دا گاه به نفع ما رای داد ولی ثبت احوال شهرستان (ساری) اعتراض کرد و در تجدید نظر محکوم شدیم. حال با توجه به اینکه همسرم نام سکینه را دوست ندارد و مشکلات عصبی زیادی هم در این مورد برایش بوجود آمده و با توجه به اینکه اسم عطیه هم اسم حساسیت زایی نیست آیا راه حلی وجود دارد تا به نتیجه برسیم؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
نیاز به بررسی آراء هست برای اظهارنظر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال نی توانید موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره ثبت احوال با همین دلیل اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

رویه اشتباهی را طی کردید امکان طرح دوباره دوعی علیه ثبت احوال وجود دارد تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما بایستی در مهلت مقرر قانونی اقدام به به اعتراض کنید. و در دادخواست تجدیدنظر و لایحه دفاعیه‌ای که به مرجع قضایی ارسال می‌کنید به موضوعات مطروحه در پرسش اشاره کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ثبت احوال می توانید موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود