مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام وقت ب خیر.من درسال 1388 ازدواج کردم ودر سال 1396 طلاق گرفتم .و ی فرزند پسر هم دارم ک سال متولدسال 1391 .وپارسال 1401 ازدواج مجدد کردم.در ازدواج اولم وام ازدواج نگرفتم و الان درازدواج دومم ثبت نام کردم برای وام ازدواج و تعیین شعبه شدم چون شناسناممو هم عوض کردم بهم گفتن ک اول وام ب شما تعلق نمیگیره.بعد کلی صحبت و دویدن گفتن ک برم سند ازدواج اولمو بیارم ک بانک ببینه من ازازدواج اولم وام گرفتم یان .رفتم محضری ک طلاق گرفتم محضردارا بهم گفت ک ما مدارکو تا3سال بیشتر نگه داری نمیکنیم بعد 3سال خمیر میکنیم .گفت شما مدرکی نداری اینجا بهت بدم .ی برگه نوشت ک ما مدارکو تا3 سال بیشتر نگه داری نمیکنیم وچون 6 سال ازطلاق این خانم میگذره هیچ مدرکی اینجا نداره ک بهش بدیم و مهروامضای محضرو زدن و ب من دادن ک ببرم بانک .حالا اوردم بانک بازهم قبول نمیکنن وخیلی اذیتم میکنن.من الان باید چ کارکنم ک بتونم واممو ک حقمه بگیرم .میگم تعهد محضری میدم ک من این وامو نگرفتم میگن نمیشه .خیلی اذیتم میکنن ک من نتونم واممو بگیرم .چ کارباید بکنم ک واممو ک حقمه رو بگیرم .ازچ طریقی.وقتی محضر همچین نامه ای داده و امضاومهرکرده دیگ سندازاین بهتر چی میخوان ک براشون ببرم .راهنمایی کنید لطفا .من باید دیگ چ کارکنم چ طوری بهشون بفهمونم ک من درازدواج اولم وام ازدواج نگرفتم و الان میتونم بگیرم و میخام بگیرم واممو.لطفا راهنمایی کنید ک چ کارکنم ک بتونم واممو بگیرم ازچ طریق؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

محضر به راحتی میتواند رو نوشت از سند ازذواج تهیه وبه شما بدهد