مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام خسته نباشید من 44سالمه چند وقت پیش متوجه شدم جلو حساب کمیته امداد امام خمینی بسته شده وحساب بانک کشاورزی خانمم رفتم دادگاه و پلیس فتا گفتن تا چند وقت دیگه باید صبر کنی و الان برام یک وام به مبلغ 150ملیون آمده به علت مسدودی حسابم نمیتونم درخواست کنم لطفن بفرمااید چقدر زمان میبرد حساب باز شود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زیاد
ولی پیگیری نمایید و درخواست رفع مسدودی حساب را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد ولی معمولا رسیدگی به این پرونده زمانبر است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان دقیق و مقطوعی را نمی‌توان عنوان کرد. اما اکیدا توصیه می‌شود که بصورت مکرر مراجعه بفرمائید تا مراجعات شما، تسریع در روند رسیدگی صورت گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اطلاعات خود را در سایت eers ثبت کنید و مناظر پیام باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان مشخصی ندارد ولی معمولا رسیدگی به این پرونده زمانبر است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد