مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام در کلاس درس اگر استاد صدا را ضبط کند البته بدون اجازه و کسی هم در گوشی به دوستش در مورد یکی از اعضای بدن استاد در مورد دستگاه تناسلی که بگوید بزرگ است آیا می‌تواند از طرف استاد مورد شکایت قرار بگیرد؟ البته فرد مورد نظر نمی‌داند که صدا روی ضبط افتاده یا نه اگه میشه جواب بدین ممنون.

پاسخ ها :

حسام الدین قاموس مقدم

جناب آقای حسام الدین قاموس مقدم :

سلام. خیر. مکالمه دو نفر در این باره وصف مجرمانه ندارد. نهایتا ممکن است به عنوان یک تخلف انضباطی ساده در نظر گرفته شود