مشاوره حقوقی رایگان - آیا دادگاه حقوقی می تواند در خصوص عدم استحکام بنا حکم تخریب ساختمان یا حکم الزام به تعهد صادر کند؟

ساختمانی را با سازنده به مشارکت گذاشته ام. متاسفانه از استحکام کافی طبق نظر نظام مهندسی و کارشناسان دادگاه برخوردار نیست و ضمانت جانی برای سکونت ندارد. دادگاه بدوی رای به تخریب بخشهای ناقص و خلاف مقررات و ضوابط داده است. دادگاه تجدید نظر فعلا رای نداده و میگوید رای تخریب نمیتوان داد. ادله ای هم ندارد. گاهی می گوید در صلاحیت کمیسیون ماده 100 هست و فعلا مردد می باشد.
اما چون در این موضوع اختلاف بین دو نفر هست و نه فرد و شهرداری. ارجاع آن به کمیسیون با ایراداتی روبروست. اول اینکه در صورت ارجاع به دیوان عدالت چون شهرداری به خواسته من شکایت کرده از باب اینکه شهرداری هست حق اعتراض ندارد و در ثانی اگر حکم تخریب هم بدهند برای ساخت مجدد کسی نمیتواند متهم را وادار به احداث کند.
بنابراین من میخواهم بدانم چگونه میشود قاضی را توجیه کرد یا حداقل رای نمونه ای ملاحظه کرد که به قاضی ارایه دهیم. متشکرم

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

خیلی واضح نیست پرسشتان. از متهم اسم برده اید، از دیوان عدالت حرف زده اید، مشخص نیست پیگیری حقوقی بوده یا کیفری بوده. در هر حال اگر شهرداری به عنوان شاکی یا خواهان طرح دعوی کرده است بهتر است به یک وکیل مراجعه کنید و درباره موارد مختلف از جمله نحوه ورود شما به دعوی تحت عنوان ثالث مشورت بگیرید تا راه برای اعتراض احتمالی باز شود ...

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باتوجه به سؤالتان ماده صدنظرمیدهدواگربه نظرماده صداعتراض داریدبه دیوان عدالت اداری مراجعه وتقاضای ابطال آن ماده را استدعاکنید.موفق باشید