مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رسیدگی به ثبت اشتباه تلفن همراه برای پلاک متفرقه

سلام وقت بخیر
پیامک های مربوط به خودرویی در ساری از راهور و بیمه و همینطور پیامک های تبلیغاتی همان شهر که مربوط به فرد دیگری است به خط من ارسال میشه. از راهور پرسیدم گفتند اهمیت ندهید و اپراتورهای تلفن همراه هم کمکی نکردند و گفتند تشابه شماره بوده و اشتباه ثبت کردند.. امکان شکایت از این شماره پلاک نیست؟ که مجبور بشه صاحبش خط موبایل رو اصلاح کنه؟؟ یا اهمیت ندم؟ متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

جرمی اتفاق نیفتاده تا بتوانید شکایت کنید