مشاوره حقوقی رایگان - تامین قرار در اعسار مجدد

سلام
باتوجه به اینکه حکم اعسار در پرداخت بدهی چک بعد از تجدیدنظر قطعی شده و قبل از اینکه اجرائیه صادر شود به دلیل نداشتن توانایی پرداخت پیش پرداخت و اقساط درخواست اعسار مجدد شده و در مرحله رسیدگی است حال دو سوال واسم پیش آمده
1_اینکه ارسال درخواست مجدد اعسار به شعبه تجدیدنظر فرستاده شده آیا به شعبه تجدیدنظر درست است یا خیر و اگه اشتباه فرستاده شده باید دوباره درخواست اعسار مجدد به شعبه بدوی ارسال شود یا خیر
2 _آیا در طول زمان رسیدگی به درخواست اعسار مجدد و هنگام رسیدگی محکوم له میتواند محکوم علیه را جلب کند

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام دادخواست تعدیل باید به دادگاه بدوی داده شود نه تجدیدنظر