مشاوره حقوقی رایگان - راه ندادن مرد به منزل توسط زن

با سلام و عرض ادب

خلاصه خدمتتان عرض کنم حدودا 20 روز پیش به منزل استیجاریمان که صاحب خانه خاله اینجانب هستند و مبلغ ودیعه 70 میلیون تومان می باشد و از این هفتاد میلیون من مبلغ 50 میلیون تومانش رو واریز کردم به حساب مستاجر قبلی که منزل رو تخلیه کند و فیش واریزی این مبلغ به نام خودم رو دارم و مابقی هم مال من بود که الان متوجه شدم دلیل اینکه خانمم اسرار داشت پول رو بریزم به حسابش و اون 20 میلیون از کارت خانمم واریز بشه به حساب مستاجر قبلی چه بود !و چون صاحب خانه خاله ام هستش اجاره نامه نوشته نشده اگر هم نوشته شده باشه دستی و بدون کد رهگیری بین خانمم وخاله ام نوشته شده که من بی اطلاع هستم از آن روز که خانمم من رو به منزل راه نداد و قفل رو تعویض کرده بود 20 روز میگذره و بنده به خاطر اینکه کسی اطلاع پیدا نکنه از این موضوع و بیشتر آبروریزی نشه داخل مغازه ام و محل کارم میخوابم در شرایط بسیار بدی . ‌
با این اوصاف آیا من میتوانم از خانمم بابت راه ندادن من به منزل شکایت کنم و احقاق حق نمایم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید شرایط خوبی ندارم .
سپاسگزارم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند منزل متعلق به زوج باشد
تحت عنوان ممانعت از حق میتوانید طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است