مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ورود همسر به خانه

سلام یک ملکی دارم 40 مترش برای من هست و 40 متر به نام مادرم.همسرم نصف ملک رو اجاره میده و نصفه من رو اجاره نمیده. توی خرجی خونه هم اذیت میکنه و پول نمیده آیا میتونم از ورودش به خانه جلوگیری کنم. اجاره نامه برای پارسال بوده و زمانش تمام شده

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
نظر به اینکه ملک مورد اجاره بنام شما باشد می‌توانید از ورود ایشان ممانعت نمایید ضمن اینکه تهیه مسکن برای زندگی مشترک از وظایف همسرتون می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب اینکه ملک به نام شما است شما می توانید مانع از ورود زوج شوید
می توانید به زوج اظهارنامه ارسال کنید و از وی بخواهید که منزل در شأن زوجه تهیه کند و اگر توجه نکرد می توانید دادخواست بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مشخص نکرده اید که زوج هستید یا زوجه تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به زوج اظهارنامه ارسال کنید و از وی بخواهید که منزل در شأن زوجه تهیه کند و اگر توجه نکرد می توانید دادخواست بدهید.عمینطور بعد از اتمام اجاره میتوانید مانع حضور ایشان شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید رفع تصرف وی را از دادگاه بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بنام شماست می توانید اقدام کنید تهیه مسکن برعهده زوج می باشد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

میتوانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید والزام ایشان به تعیین مسکن

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، بافرض پرسش، پروسه رسیدگی در دادگاه رادارد، باتلفن مشورت بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از زوج بخواهید تا مسکن علی الحده ای برای زندگی مشترکتان فراهم کند

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام توضیح بیشتر ، اما اجاره دادن که فضولی است و باطل و برای نفقه هم می توان درخواست الزام به پرداخت نفقه داد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر منزل برای زوجه باشه میتونه خلع ید زوج رو از دادگاه بخواد و برای مدت اجاره هم میتونه اجرت المثل ایام زوجیت رو مطرح کنه اما این موضوع برای زوج صادق نیست چون زوج وظیفه تامین مسکن را برعهده دارد مگر اینکه غیر از ان منزل ، منزل مناسب دیگری هم برای زندگی مشترک تهیه کرده باشد.