مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز و پرده بکارت

سلام وقتتون بخیر اگه بهمون تجاوز شده باشه ولی مدرکی نداشته باشم باید چجوری ثابت کنم و اینکه اگه بخوام شکایت کنم باید پدرم باشه چون به سن قانونی نرسیدم و اینکه پزشک قانونی میتونه تشخیص بده . لطفا اگه میشه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
نیاز به حضور ولی جهت شکایت نیست ولی احتمالا جهت پیگیری های بعدی نیاز به حضور ایشان می باشد . در صورتی که از موضوع مدت زیادی نگذشته باشد از طریق معاینه در پزشکی قانونی قابل تشخیص می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید دلایل داشته باشید
مانند آثار کبودی و... روی بدن
چت پیامک و....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شکایت باید پدرتان اقدام کند و اگر مدرکی نداشته باشید و طرف مقابل انکار کند شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان شکایت وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
بله
موضوع را به خانواده خود اطلاع بدهید
و شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز قابل بررسی است اما باید مدرک . دلیلی برای اثبات باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتما و حتما در اسرع وقت با نامه کلانتری، به پزشکی قانونی مراجعه کنید و اجازه فوت وقت را ندهید. در اسرع وقت تحت معاینه پزشکی قانونی قرار بگیرید تا تجاوز هویدا شود. حضور پدر شما الزامی نیست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به شهود یا سایر قرائن وجود دارد که به نحوی که قاضی به علم برسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پدرتان اقدام کند و اگر مدرکی نداشته باشید فایده ای ندارد