مشاوره حقوقی رایگان - لایحه رد اعسار

با سلام در پرونده کیفری طرف مقابل ما محکوم به پرداخت دیه شده ولی اعسار زده،مبلغ 4میلیون هست و 3 نفر درمجموع باید پرداخت کنن آیا اعسارقبوله؟واگه روز مواجهه با شاهدین آنها ما به دادگاه نرویم و فقط لایحه بزنیم دادگاه قبول میکند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما می توانید به جای حضور فیزیکی در دادگاه ، لایحه دفاعیه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید . در خصوص اعسار نیز ، به نظر می رسد که ادعای طرف های مقابل شما ، رد خواهد شد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چون مبلغ محکوم به کم است اصولا اعسار پذیرفته نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بر اساس شرایط مالی محکوم علیه اعسار برررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر می رسد که ادعای طرف های مقابل شما ، رد خواهد شد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد اما اصولاً این مبلغ بسیار کم است