مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی در ارتباط با کلاهبرداری

سلام
من با آقایی قرارداد مشارکت ساخت آپارتمان داشتم, حدودا 5 سال پیش, این آقا بدلیل اینکه سند بنام من بود برای ساخت ساختمان وام 420میلیونی به اسم من گرفت و گفت که گرفتن این وام الزامیه, طبق قرارداد اولیه مشارکت ما در بنگاه معملات ملکی هیچکدام از واحدهایی که قرار بود به من داده شود وام دار نبود, و این آقا میبایست به اندازه واحدهای خودش که 10 واحد بود وام میگرفت, من چون از چیزی مطلع نبودم و همچین همه ساکنین آپارتمان را نمیشناختم, آنزمان بجای 10 برگه برای تقسیط وام 12برگه امضاء کرده بودم که حالا تازه بعد سه سال این مطلب را فهمیدم , چون در آن زمان همچنین شرایط روحی خوبی نداشتم و پدرم را از دست داده بودم. در طی این مدت من دوتا از واحدهایم را چون قرار نبود وام دار باشند نقدی فروختم, اما سه ماه پیش باخبر شدم که این آقا برخلاف شرایط قرارداد اولیه توی بانک از من و ناآگاهی من سوءاستفاده کرده و روی یکی از واحدهای من بنام مادرش که الان بیشتر از یکسال هست که فوت شده وام برداشته و اقساط را در طی این سه سال پرداخت نکرده است, نامه اجرایی از بانک برایم رسید و این آقا مرتب به بانک در حضور خودم میگفت که این خانم بی تقصیر است و وام مال من است ولی درحال حاضر دستم خالیست. اما بانک قبول نداشت و میخواست واحد من را تصرف کند, حالا با کلی رفت و آمد من بناچار این اقساط را برای تقریبا 10سال پذیرفتم و از اول این ماه مجبورم هرچند سنگین است بپردازم, آیا من بتنهایی بدون وکیل میتوانم از این آقاشاکی شوم و حقم را بگیرم یا خیر؟
و دومین سوال اینکه ایشان یک واحد مربوط بخودش را بدون وام به آقایی که من نمیشناختم فروخته و قبلا برای این واحد برگه قسط بندی را بنام مادرزنش داده بمن و من بعنوان مالک امضاء کردم, این اقساط را هم مثل مورد قبلی پرداخت نکرده و حالا چون اجرائیه برای مالک حاضر رفته جهت توقیف خانه و اموال این آقا از من و از ایشان شاکی شده, البته هنوز زمان دادگاه نرسیده, سوالم اینست چون این آقا خیلی زرنگ هستند و حیله گر, با شعارندارم ندارم خودش را از همه چیز معاف میکند و طبیعتا همه تقصیرها گردن منست, آیا این عادلانه هست؟ آیا راهی هست که من از خودم دفاع کنم و حقم را بگیرم و متضرر نشوم؟
من واقعا چیزی نمیدانستم و همه این بلاها فقط بجهت اطمینان به این آقا بود

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید