مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ضمانت سند صلح عمری

سلام پدرم یک سند مغازه را به صورت صلح عمری به من انتقال داده آیا میشه برای ضمانت یک زندانی از آن استفاده کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سند به نام شما صادر شده است می توانید ارائه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق زندان یا شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

چنانچه سند داشته باشید اصولا بله ولی توجه داشته باشید وقتی صلح عمری می‌شود عملا منافع در اختیار صلح کننده میباشد و ملک ارزشی برای ارزیابی نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا قابل پذیرش نیست با این وجود از شعبه مربوطه پیگیری کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

معمولا نمی پذیرند ولی ازشعبه پیگیری کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

از طریق زندان یا شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق زندان یا شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید اصولا نمیپذیرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حال حاضر سند تک برگ مغازه بطور زسمی به نام شما است. منتها بدلیل اینکه به وثیقه گذاشتن این وثیقه شاید موجبات ضبط آن و در نهایت به مزایده رفتن آن را فراهم کند، اساسا با فلسفه صلح عمری مغایرت دارد.